We are glad if you know simple washoku recipe on this blog and you try it.」
*材料
四角厚揚げ 四個人参 1/2本
玉ねぎ 1/4個
ピーマン 1個
お酢 大さじ3
薄口醤油大さじ1
メイプルシロップ 大さじ2
塩 小さじ1/2
*ingredients
4 pieces of deep-fried tofu1/2 carrot
1/4 onion
1 green pepper
vineger - T3
light soy sauce - T1
maple syrup - T2
salt - t1/2
*作り方 *directions
1.お酢、メイプルシロップ、塩を混ぜ合わせ南蛮液を作るPrepere Nanban vineger sauce by mixing vineger, maple syrup, salt.
2.厚揚げはトースターで香ばしくなるまで焼く
Toast deep-fried tofu in tye toaster until the surface of the deep-fried tofu becomes light brown.
3.ピーマン、玉ねぎは、人参は大きさを合わせスライスする
Slice the green pepper, carrot, onion thin.
4.1のマリネ液に焼けた厚揚げを食べやすくカットし加え、3の野菜を加え混ぜ合わせ15分おいて完成
Cut the deep-fried tofu into proper sizes for ease of eating.
Add them to the Nanban vineger sauce, and add vegetables to it.
Mix them, leave it for 15 min.
No comments:
Post a Comment