Monday, May 16, 2016

七味唐辛子/Shichimi togarashi

赤唐辛子をメインに7種類の香辛料がまぜてつくられた日本の調味料です。
唐辛子以外の香辛料には次のような物があります。
陳皮(ちんぴ、みかんの皮)、山椒(さんしょう)、胡麻(ごま)、芥子の実、
麻の実、青紫蘇、しょうが(生姜)、青海苔、菜種
生産者によって使われる香辛料が異なります。
うどんやそばにかけて食べられます。

Shichimi togarashi is a kind of Japanese seasonings which is a mixture of seven spices such as red cayenne pepper and other flavored spices.
Other spices are the following things, dried citrus peel, prickly ash,sesame, poppy seeds, hemp seeds, green perilla, ginger, green dreied seaweed, rapeseed.
The kinds of other spices vary among producers.
We sprinkle it over noodles when we eat Udon noodles or buckwheat noodles.

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